Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

El pastor de Riudaura

cabres, formatges i cultura

  • 4
    Subscribers
  • 12.0
    monthly
  • 120.89
    total

Bio

Som una petita formatgeria artesanal a Riudaura, amb 70 cabres i un pastor: en Marc August Muntanya Masana. Intentem fer les coses de la millor manera, adaptant-nos nosaltres a les cabres i respectant els seus cicles i la seva naturalesa. Fem formatge perquè és una manera de generar diners per guanyar-nos la vida, però la nopstra activitat principal és viure, i viure així: connectats a la terra. 
Per aquest motiu deixem que els petits mamin tot el temps que ho necessitin fins que saben menjar sols, i també deixem que les cabres quan deixen de ser productives es quedin al corral i es morin de velles.
Això també vol dir que enlloc de basar-nos en criteris estrictament econòmics de reduïr costos per augmentar beneficis, prioritzem l'estar bé de les cabres i el pastor: vivim amb menys, però millor.

I per estar encara millor, ens agrada la cultura, i és per això que realitzem quan podem activitats culturals de tota mena al corral. Sovint literalment dins del corral, ja que l'objectiu és el de trencar fronteres, fer barreges interessants i fer créixer la cultura.

Concerts, presentacions de llibres, cicles musicals, poesia, i tota mena d'activitats artístiques en petit format i de molta proximitat són les que fem i les que volem fer, tot plegat acompanyat de bon formatge i sota l'atenta mirada de les cabres. 
We are in Beta mode. It's possible you might find an error. Please tell us about it at info@aixeta.cat