Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

El pastor de Riudaura

cabres, formatges i cultura

  • 4
    Mecenas
  • 12.0
    mensuales
  • 120.89
    total

Biografía

Som una petita formatgeria artesanal a Riudaura, amb 70 cabres i un pastor: en Marc August Muntanya Masana. Intentem fer les coses de la millor manera, adaptant-nos nosaltres a les cabres i respectant els seus cicles i la seva naturalesa. Fem formatge perquè és una manera de generar diners per guanyar-nos la vida, però la nopstra activitat principal és viure, i viure així: connectats a la terra. 
Per aquest motiu deixem que els petits mamin tot el temps que ho necessitin fins que saben menjar sols, i també deixem que les cabres quan deixen de ser productives es quedin al corral i es morin de velles.
Això també vol dir que enlloc de basar-nos en criteris estrictament econòmics de reduïr costos per augmentar beneficis, prioritzem l'estar bé de les cabres i el pastor: vivim amb menys, però millor.

I per estar encara millor, ens agrada la cultura, i és per això que realitzem quan podem activitats culturals de tota mena al corral. Sovint literalment dins del corral, ja que l'objectiu és el de trencar fronteres, fer barreges interessants i fer créixer la cultura.

Concerts, presentacions de llibres, cicles musicals, poesia, i tota mena d'activitats artístiques en petit format i de molta proximitat són les que fem i les que volem fer, tot plegat acompanyat de bon formatge i sota l'atenta mirada de les cabres. 
Estamos en fase Beta. Si tienes alguna incidencia nos puedes escribir a info@aixeta.cat